WAT?
13383
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13383,bridge-core-2.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,,transparent_content,qode-theme-ver-19.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

WAT?

“Being the best is great, you’re the number one. Being unique is greater, you’re the only one.”

Een evenement met dat tikkeltje meer? Anders dan anders en perfect in lijn met uw persoonlijkheid of die van uw organisatie? VAERD houdt als eventerior van events met een originele toets. Dat ene wat u onderscheidt van al de rest. Want uw evenement is die extra mile zeker vaerd (Deens voor waard).

 

Ons doel is sfeer scheppen, een belevenis creëren waarbij uw gasten meteen ‘in’ uw verhaal zitten. We denken graag mee over het concept dat u voor ogen hebt, adviseren hoe u uw unieke touch kunt toevoegen en waarmee u een once in a lifetime ervaring bereikt die bij de aanwezigen ook nadien nog een warm gevoel opwekt. U kan bij ons terecht voor ontwerp, opbouw en decoratie van bedrijfsfeesten,  privefeesten, themafeesten, communies, huwelijk, pop-up stores, feestconcept.